Abyss Habidecor Rust badmat (325), 1900 gram per m²

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Abyss Habidecor
€ 345,00 Incl. btw
Levertijd: verzending ± 15-20 werkdagen

De badmat Rust van Abyss & Habidecor geeft het indrukwekkende kleurenpalet van het oxideren van ijzer weer. Echt prachtig gemaakt in een mooie en dikke kwaliteit badmat van maar liefst 1900 gram per m².

De bijpassende kleuren bij de Rust badmatten zijn Abyss kleuren ice (235), dragonfly (325), vineyard (509), sedona (519) en flame (565). Met deze kleuren van de Abyss handdoeken maakt u de aankleding van de badkamer compleet.

Abyss & Habidecor weven deze badmatten van een prachtige en uitmuntende kwaliteit 100% Egyptisch gekamd katoen, in een extra lang stapelige vezel (ook wel ELS genoemd). Deze kwaliteit staat bekend om zijn absorptievermogen, sterkte en duurzaamheid en kent een superieure zachtheid. 

Het creëren van de "beste" badmatten begint met de selectie van het katoen. Abyss & Habidecor gebruikt Egyptisch katoen, geteeld in de regio van Gizeh. Het Giza - ELS (Extra Long Staple) Egyptisch gekamd katoen wordt beschouwd als het beste katoen ter wereld. Gecultiveerd aan de oevers van de Nijl, wordt het katoen met de hand geplukt, vervolgens gedraaid en behandeld om een garen van uitzonderlijke kwaliteit te creëren.

Abyss maakt de badmatten op bestelling en speciaal voor u op maat (maatwerk) en kleur en leveren het eindproduct gewassen en klaar voor gebruik aan, om zeker te zijn dat de badmat u in de meest hoge kwaliteit bereikt.

Ook zijn een bijpassende badjassen en handdoeken verkrijgbaar. Deze vindt u bij “Vaak samen gekocht”, wanneer u iets verder naar beneden scrolt.

De Rust badmat is alleen verkrijgbaar in de maat 70x120 cm. Maatwerk is helaas niet mogelijk.

Kwaliteit: 100% Giza - ELS (Extra Long Staple) Egyptisch gekamd katoen, 1900 gram per m²
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen