Alexandre Turpault Halatte 305TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Alexandre Turpault
€ 256,75 Incl. btw
Levertijd: ± 15-20 werkdagen

Ontdek de Halatte dekbedovertrekset van Alexandre Turpault in heerlijk zacht 100% biologisch katoen satijn, die doet denken aan het bos van Halatte. Het behoort tot het voormalige koninklijke domein en ligt naast dat van Chantilly en Ermenonville, in Frankrijk. Het is een heel oud bos, bevolkt met loofbomen en bekend om de kwaliteit van zijn eiken en eeuwenoude beuken.

De patronen van herfstgebladerte, verbonden door discrete takken, ontvouwen zich in verschillende vlakken. Er is een prachtig effect van reliëf met dit spel van tonen en nerven, donkerder op de voorgrond verlichting op de achtergrond op een zachte en lichtgevende achtergrond. Het is een sterk eerbetoon aan Art Deco in zijn oriëntalistische tendens.

Het palet van grote verfijning combineert nieuwe woestijntinten in brons beige, een zeer licht beige met een bijna zwart met paarse reflecties en verschillende grijstinten, evenals gouden en zilveren details voor een ingetogen luxe.

Deze prachtige set is op de voorzijde geprint op een 100% biologisch katoen satijn, 300TC en heeft een uni (effen) biologisch geverfd katoen satijn aan de achterzijde. De kussenslopen zijn afgewerkt met een mooie zand-beige geribt lint, wat een mooi effect heeft. De dekbedovertrekken zijn standaard afgewerkt met een flessenhals, zodat je een flap hebt om onder de matras te steken.

Wanneer u dit dekbedovertrek wilt bestellen, kunt u aangeven welke maat kussenslopen uw voorkeur heeft. De standaard maat in Nederland is de maat 60x70cm. Uiteraard zijn andere maten ook mogelijk.
Ook zijn bijpassende hoeslakens désert/desert beige of lune/moon beige verkrijgbaar in diverse maten geschikt voor matrassen niet dikker dan 20cm.

Staat de maat dekbedovertrek, sloop of hoeslaken die u zoekt er niet bij? Of is uw matras hoger dan 20cm? Neem dan even contact met ons op; wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren op uw beeldscherm.

Kwaliteit: 100% biologisch katoen satijn, 305TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen