Mirabel Slabbinck Bendera uni tafellinnen, 100% linnen, maatwerk

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 22,00 € 19,80 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 7 januari 2022 verzonden
Artikelnummer:
BEN/20

Een prachtig stoer 100% linnen van absolute topkwaliteit, zoals wij dat van Mirabel Slabbinck niet anders kennen, voor de liefhebbers van de echte linnen look.

Deze karaktervolle collectie wordt gemaakt van een in België geweven en afgewerkte linnen stof.
Deze dikke 100% Belgische stof is dubbelzijdig, aan de ene kant komt het donkerste kleur tot zijn recht, de andere zijde laat het bleekste kleur schitteren. Een ideaal duo voor wie van afwisseling houdt. De bleekste kleur is normaal gesproken de achterzijde van het tafellinnen. U kunt eventueel aangeven dat u deze zijde als bovenzijde wenst, zodat het atelier daar rekening mee kan houden.  Deze stof kan enkel gebruikt worden voor tafellinnen.

Verkrijgbaar in 6 mooie tinten en in de maat die u wenst. Twijfelt u over de kleur? Vraag dan een gratis stofstaaltje aan, zodat u de stof en de kleur in het echt kunt bekijken.

De vierkante en rechthoekige tafellakens worden afgewerkt met een luxe schilderszoom van 10 cm. De servetten worden ook met een luxe schilderszoom van 2 cm afgewerkt.

Wij hebben een aantal maten opgenomen, maar heeft u een andere maat nodig, dan is dit ook geen enkel probleem. Belt of mailt u ons dan en wij maken graag een prijsopgave voor u!


Kwaliteit: 100% linnen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen