Ducky 4 seizoenen dons dekbedden / donsdeken

De Witte Lietaer
€ 359,95 Incl. btw

Te bestellen

Levertijd: 3-5 werkdagen
Artikelnummer:
211143

Deze luxe eendendons dekbeddenserie van De Witte Lietaer wordt ook in het hotelwezen gebruikt.

De beide dekbedden zijn gevuld met 90% eendendons en 10% eendenveertjes en beide donsdekens worden aan elkaar vastgemaakt met drukknopen.

Het vulgewicht van deze 4-seizoens-donsdeken is 320 gram/m² : licht zomerdeel 120 gram/m² + medium winterdeel 200 gram/m². Uiteraard zijn er vakken in het dekbed aanwezig die het dons op haar plek houden.

De vulling is blijvend veerkrachtig en genereert een aangenaam gevoel.

Het donsdeken is voorzien van een hoogwaardige perkal katoenen tijk die het dekbed een uitstekende vochtregulatie biedt. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Kwaliteit: 90% eendendons en 10% eendenveertjes

Vancauwenbergh betty Geplaatst op 12 Oktober 2017 at 11:11

Heb verleden week een 4 seizoenen dekbed gekocht en heb nu het dikste gedeelte opliggen omdat het anders veel te warm is. Het is trouwens nog geen winter. Maar ik ben er toch zeer tevreden over omdat het zo licht is je voelt niet dat het op je ligt. Maar ik ben er van overtuigd dat het in de wintermaanden lekker warm gaat zijn. Ben zeer tevreden trouwens de witte lietaer is bij mij een van de beste linnen producten zeker nu het dekbed. Heb nooit zoveel geld willen uitgeven aan een dekbed maar het is toch de moeite waard als je het verschil voelt tussen een synthetisch dekbed. Je wil gewoon geen ander meer. Trouwens chapeau voor de vlugge levering.

Karen Geplaatst op 22 November 2016 at 20:50

Vandaag mijn dekbedden binnen gekregen! Bedankt voor de snelle service. U levert sneller als uw collega's in België :-). Complimenten.
Tot een volgende keer.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen