De Witte Lietaer Ducky dekbed / donsdeken 4 seizoenen

De Witte Lietaer
€ 399,95 € 237,95 Incl. btw
Levertijd: 1-4 werkdagen
Artikelnummer:
211143
EAN code:
5410156402934

40% korting op de Ducky dekbedden van De Witte Lietaer, dat slaapt nog lekkerder!

Deze luxe eendendons dekbeddenserie van De Witte Lietaer wordt ook in het hotelwezen gebruikt.

De beide dekbedden zijn gevuld met 90% eendendons en 10% eendenveertjes en beide donsdekens worden aan elkaar vastgemaakt met drukknopen.

Het vulgewicht van deze 4-seizoens-donsdeken is 320 gram/m² (warmteklasse 2): licht zomerdeel 120 gram/m² (warmteklasse 4) + medium winterdeel 200 gram/m² (warmteklasse 3). Uiteraard zijn er vakken in het dekbed aanwezig die het dons op haar plek houden.

De vulling is blijvend veerkrachtig en genereert een aangenaam gevoel.

Het donsdeken is voorzien van een hoogwaardige perkal katoenen tijk die het dekbed een uitstekende vochtregulatie biedt. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Kwaliteit: 90% eendendons en 10% eendenveertjes

Hannah Geplaatst op 7 December 2018 at 16:33

Uitmuntende service. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. De dames van Liens Linnen hebben gezorgd voor een snelle levering, waardoor ik mijn aankoop snel kreeg. Zelf slaap ik er nu heerlijk onder. Een schouderklopje naar het team van Liens Linnen!

Sonia Geplaatst op 13 November 2018 at 16:26

SUPER snel geleverd, dank u lienslinnenwinkel, wij zijn er erg blij mee. Wij hebben afeglopen nacht onder alleen het dikkere deel geslapen en het was zalig slapen. Geen pijn meer in mijn benen van de kou, omdat mijn lichaam nu lekker warm blijft. Dus weer heerlijk met het raam open slapen zonder kou te lijden. ook dank voor uw advies, dit is het juiste dekbed voor ons. ik kom nog terug voor nieuwe dekbedovertrekken, maar eerst weer even sparen :-).

Luc Geplaatst op 4 November 2018 at 15:48

Dank voor de zeer vlotte levering. Wij hebben afgelopen nachten erg fijn en lekker warm geslapen onder het dekbed! Ook dank u voor uw goede advies. Het was allemaal keurig verpakt. Blij dat ik bij u besteld heb. Tot een andere keer, ik kom zeker bij u terug.

Vancauwenbergh betty Geplaatst op 12 Oktober 2017 at 11:11

Heb verleden week een 4 seizoenen dekbed gekocht en heb nu het dikste gedeelte opliggen omdat het anders veel te warm is. Het is trouwens nog geen winter. Maar ik ben er toch zeer tevreden over omdat het zo licht is je voelt niet dat het op je ligt. Maar ik ben er van overtuigd dat het in de wintermaanden lekker warm gaat zijn. Ben zeer tevreden trouwens de witte lietaer is bij mij een van de beste linnen producten zeker nu het dekbed. Heb nooit zoveel geld willen uitgeven aan een dekbed maar het is toch de moeite waard als je het verschil voelt tussen een synthetisch dekbed. Je wil gewoon geen ander meer. Trouwens chapeau voor de vlugge levering.

Karen Geplaatst op 22 November 2016 at 20:50

Vandaag mijn dekbedden binnen gekregen! Bedankt voor de snelle service. U levert sneller als uw collega's in België :-). Complimenten.
Tot een volgende keer.

5 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen Uw review toevoegen