Designers Guild Geo Moderne pewter 200TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Designers Guild
€ 142,75 Incl. btw

Te bestellen

Levertijd: standaardmaten ±10-12 werkdagen, maatwerk ± 15-20 werkdagen

Het ontwerp Geo Moderne is een grafische en geometrische print met een moderne en picturale stijl. Op de achterkant een grijze en neutrale textuur.

Dit geometrisch bedlinnen ontwerp is digitaal gedrukt op 100% gekamd katoen 200TC. De kussenslopen zijn afgewerkt met een lichtgrijze bies. De dekbedovertrekken zijn afgewerkt met een flessenhals, zodat u een flap heeft om onder de matras te steken.

Wanneer je dit dekbedovertrek wilt bestellen, bestel je kussenslopen er apart bij. Zo kun je aangeven welke maat kussenslopen jouw voorkeur heeft. De standaardmaat in Nederland is de maat 60x70 cm, deze wordt op bestelling gemaakt (maatwerk), net als bijvoorbeeld de Nederlandse maat dekbedovertrek 140x220 cm. Uiteraard is het ook mogelijk extra kussenslopen te bestellen in de door jou gewenste maat. Ook kunnen er afwijkende maten worden besteld. De dekbedovertrekken zijn standaard afgewerkt met een flessenhals, zodat je een flap hebt om onder het matras te steken.

Staat uw maat van het bedlinnen dat u nodig heeft er niet bij, neem dan even contact met ons op; wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren op uw beeldscherm.

Kwaliteit: 100% katoen 200 TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen