Le Jacquard Français Cabaret flamingo

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Le Jacquard Français
€ 199,00 Incl. btw

Te bestellen

Levertijd: ± 5 werkdagen
Artikelnummer:
26135

Versiering, vergulding, exotisme ... dit seizoen inspireren de esthetiek van de “Roaring Twenties” en de kleurrijke nachten van het cabaret, een stralende collectie. Het Cabaret tafellinnen van Le Jacquard Français brengt ons in een feestelijke en uitbundige sfeer met een moderne en decoratieve grafische stijl. In een Art Deco-geest, de verfijnde patronen van palmen en pauwenveren kleden de tafels aan met elegantie en lichtheid. De Cabaret-collectie is verkrijgbaar in een palet van glinsterende kleuren, versterkt door gouden accenten. De linnenvezels spelen met licht en zorgen voor intense reflecties.

Geweven in 100% gekamd linnen. Le Jacquard Français heeft voor dit tafellinnen de mooiste kwaliteiten van linnen draad geselcteerd, bestendig en licht, met de langste vezels, om u glans en een superieure kwaliteit te kunnen garanderen.

Gecertificeerd Masters of Linen ®.

In dit tafellinnen zijn naast tafellakens, ook servetten, placemats en lopers verkrijgbaar. De placemats zijn vlekbestendig. Om hun glans na verloop van tijd te behouden en hun verzorging te vergemakkelijken, heeft Le Jacquard Français op sommige van haar producten een vlekbehandeling toegepast die de opname van waterige vloeistoffen voorkomt. Als u vloeistof op een vlekbestendige placemat morst, dep deze dan snel en licht met een vochtige spons zodat de stof niet vuil wordt.
Deze beschermende behandeling, die u niet kunt zien of voelen, heeft een levensduur van ongeveer 10 wasbeurten en wordt opnieuw geactiveerd door strijken.

Wasbaar op 60°C, de placemats zijn wasbaar op 40°C.

 

 

 

Kwaliteit: 100% gekamd linnen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen