Le Jacquard Français Duchesse blanc

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Le Jacquard Français
€ 75,00 Incl. btw

Te bestellen

Levertijd: verzending ± 5 werkdagen
Artikelnummer:
26172

Le Jacquard Français speelt de kaart van elegantie en charme met de Duchesse collectie en haar bloemrijke maaswerk. Een neoromantische wind waait op de zurige tonen van dit vrolijke en poëtische bereik, gemoderniseerd door zijn geometrische randen. Pioenroos, narcis en wit, het komt in een verfijnde zoete colorama. Fris en licht, een complete collectie tafellinnen die de komst van zonnige dagen weerspiegelt.

Met zijn ton-sur-ton damastpatronen creëert het Duchesse tafellinnen een verfijnde sfeer, versterkt door levendige grafische accenten. Delicaat weven, subtiele dagen en tab-hoeken getuigen van de uitzonderlijke knowhow van Le Jacquard Français.

Het Duchesse tafellinnen is geweven in 100% katoen, gekamde lange vezels, om u een superieure kwaliteit te garanderen. De langste vezels produceren een zachte, perfect gladde en resistente doek; de fijnheid van de gekamde draden geeft een ongeëvenaarde glans en precisie aan de patronen.

Le Jacquard Français past een specifieke behandeling toe om het krimpen van het katoen tijdens het wassen te beperken. Het katoen blijft stabiel in de tijd en de producten behouden hun verhoudingen om u volledige tevredenheid te geven.

In dit tafellinnen zijn naast tafellakens, ook servetten, placemats en lopers verkrijgbaar. Het tafellinnen kan gewassen worden op 60°C en de placemats op 40°C.

 Kwaliteit: 100% gekamd katoen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen