Le Jacquard Français Slow life metal

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Le Jacquard Français
€ 132,00 Incl. btw
Levertijd: 1-2 werkdagen
Artikelnummer:
26115

Neem de tijd, geniet van je dierbaren, laat los en beleef het huidige moment intens, gebruik de Slow Life-filosofie en haar nieuwe levenskunst. De Slow life collectie van Le Jacquard Français breekt codes, combineert technieken en genres met een zeer eigentijdse ontspanning. Geluk en authenticiteit staan ​​centraal in deze collectie met nomadische en multifunctionele producten om uit traditionele tafels te komen. Schone inrichting, authenticiteit van ruw textiel, reeks natuurlijke kleuren. Een essentiële en tijdloze collectie waar kleuren naar eigen wens kunnen combineren en mengen! De hoogwaardige afwerkingen, nauwkeurig weven en spelen van grafische patronen vieren de expertise van Le Jacquard Français.

Dit Slow life tafellinnen is geweven in 89% katoen en 11% linnen, gecertificeerd Masters of Linen ®.

Een compleet assortiment tafellinnen, keukenlinnen en decoratieve accessoires die zorgen voor een zeer zachte sfeer. Slow Life keert dit jaar terug met 3 nieuwe kleuren, sesame, sand en metal. Het Slow Life tafelkleed kleedt uw tafel elegant aan. De mix van katoen en linnen geeft het een zeer trendy natuurlijk effect en een delicate val. De handtekening van Le Jacquard Français: Een spel met precieze weefsels en nobele materialen. Zij selecteren de mooiste kwaliteiten van linnen draad, bestendig en licht, met de langste vezels, om u glans en een superieure kwaliteit te garanderen.

Dit eigentijdse tafellinnen is geweven in 89% gekamd katoen en 11% linnen en verkrijgbaar in een vierkant kleed, verschillende maten rechthoekige kleden en servetten.

 

 Kwaliteit: 89% gekamd katoen-11% linnen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen