Le Jacquard Français Vent d'ouest miel (honey)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Le Jacquard Français
€ 155,00 Incl. btw

Te bestellen

Levertijd: verzending ± 8-10 werkdagen
Artikelnummer:
25576

Een “westenwind” waait over Le Jacquard Français met deze collectie met Bretonse accenten die oscilleert tussen moderniteit en authenticiteit; de lijn Vent d’Ouest. De fijne patronen, geïnspireerd op het beroemde Bigouden-borduurwerk, kleden dit prachtige tafellinnen aan, verkrijgbaar in 3 kleuren afkomstig van Bretonse specialiteiten: fraise (strawberry), miel (honey) en saigle (rye).

Het is niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk in onderhoud; dit Vent d'Ouest miel (honey) tafellinnen met kleurrijke patronen in honingtinten, heeft een speciale coating (m.u.v. de servetten), waardoor het niet alleen prachtig is voor in huis, maar ook voor buitengebruik!

De Vent d’Ouest artikelen zijn geweven van 100% katoen, gekamde lange vezels, om u een superieure kwaliteit te garanderen. De langste vezels produceren een zachte, perfect gladde en resistent doek en de fijnheid van de gekamde draden geeft een ongeëvenaarde glans en precisie aan de patronen. Le Jacquard Français past een specifieke behandeling toe om het krimpen van het katoen tijdens het wassen te beperken. Het katoen blijft zo stabiel in de tijd en de producten behouden hun verhoudingen.

Wasbaar op 40°C.

Kwaliteit: 100% gemerciseerd katoen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen