Mirabel Slabbinck Allura (katoen, 200TC)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 160,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: verzending ±29 augustus2019, maatwerk

Een prachtig, toch ook strak en sjiek dessin is de Allura.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) wordt gewerkt.  De bijpassende kussensloop is ook voorzien van bourdonstiksel op het kussen en strak afgewerkt zonder een volant. Indien u graag gladde bijpassende slopen zonder de lijnen bij het overtrek wil, dan kan dit ook. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) verkrijgbaar.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

De kleur van de stof is te kiezen uit 5 verschillende kleuren, de kleur van het bourdon uit 61 kleuren.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen 200TC
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen