Mirabel Slabbinck Allura in 100% linnen kwaliteit, Riana

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 321,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 7 januari 2022 verzonden

Prachtig en rustig, maar toch ook strak en chique, dat is hoe wij het ontwerp, de Allura van Mirabel Slabbinck, zouden omschrijven!

Voor de foto is gewerkt met grijs- en witte tinten uit de satijn collectie, maar deze kan ook in het 100% linnen (Riana) worden gemaakt. Het gebruik van andere materialen geeft direct weer een andere sfeer! U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% fijngeweven linnen, de Riana stof, wordt gewerkt.

De dekbedovertrekmaten worden uitgedrukt in de breedte van het dekbed x de lengte van het dekbed. De dekbedovertrekken worden aan de onderzijde standaard afgewerkt met een flessenhals. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. Ook zijn er bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% linnen (Riana stof) verkrijgbaar. Deze kunt u terugvinden bij vaak samen gekocht.

Om het geheel af te maken is er ook een bijpassend plaid gemaakt van 100% Linnen. 

U stelt de Allura zelf samen door de kleur stof te kiezen en de kleur van het borduurwerk. De kleuren stof staan afgebeeld op afbeelding 6, de kleur van het borduurwerk op afbeelding 7 en 8.

Op deze foto is het overtrek gemaakt met de stof kleur 11-11 (off-white van de 300TC Pella satijn collectie) en bourdon kleur 1129 (espresso). Het sierkussen is gemaakt in de kleur 48-51 (charcoal van de 300TC, Tulsi satijn collectie) met bourdon kleur 1801 (white).

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. 

Kwaliteit: 100% linnen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen