Mirabel Slabbinck Aloka in katoen satijn, Pella 300TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 286,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt, in verband met vakantie van het atelier, ± 10 september 2021 verzonden

De Aloka van Mirabel Slabbinck blaast nieuw leven in kant. De symmetrie en de herhaling gaan hand in hand met schaduwen en kleuren. Volg de stiksels me je vinger en verbaas je over de fijne afwerking. Dit linnen geeft cachet aan elk soort interieur. 

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC wordt gewerkt. 
Indien u graag uni gladde bijpassende slopen zonder volants en zonder borduring wenst bij het dekbedovertrek, dan kan dit ook. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar.

U stelt de Aloka zelf samen door de kleur stof te kiezen en de kleuren van het borduurwerk. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. Voor het borduurwerk kunt u maximaal kiezen uit 2 kleuren. De kleuren stof staan afgebeeld op afbeelding 6 en 7, de kleur van het borduurwerk op afbeelding 8 en 9. Op de afgebeelde foto's is kleur 11-10 de stof waar het dekbedovertrek en de voorste kussenslopen van zijn gemaakt met borduurgarens 1741 en 1087. De achterste 2 kussenslopen zijn gemaakt in de kleur 11-59 met borduurgarens 1741-1087.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen