Mirabel Slabbinck Amona (katoen, 200TC)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 176,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: verzending ± 20 september 2019, maatwerk

Prachtige kruislingse siersteken geven dit mooie bedlinnen Amona de klasse die het verdient!

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale 200 TC) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn (300TC) in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen (200TC) wordt gewerkt. 
Indien u graag gladde bijpassende slopen zonder de borduring bij het dekbedovertrek wil, dan kan dit ook. Deze worden slopen uni genoemd. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen verkrijgbaar.

De kleur stof voor zowel het dekbedovertrek, kussensloop of laken is te kiezen uit het kleurenpalet op afbeelding 7. De kleur voor borduring kunt u kiezen uit het kleurenpalet op afbeelding 8.

Op deze foto is het dekbedovertrek gemaakt met de stof kleur 35-10 (100% linnen) white en de borduring is gemaakt in de kleur 1004. Uiteraard zoals altijd bij Mirabel Slabbinck kan dit dessin ook geleverd worden in het Egyptisch gekamd katoen satijn. Wilt u toch voor het 100% linnen gaan, neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag hierover.
U kunt kiezen uit 2 types dekbedovertrek en laken, namelijk dessin 2060 waarbij u aankunt geven welke initialen er geborduurd mogen worden of u kiest voor dessin 2061. Bij dit dessin wordt er geen gebruikt gemaakt van initialen, enkel de kruislingse borduursiersteken. U vindt een tekening van de dessins op de 6e afbeelding.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; de mogelijke afwerkingen vindt u op de laatste afbeelding. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én apart 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen 200TC
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen