Mirabel Slabbinck Bava in 100% linnen kwaliteit, Riana

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 393,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 24 september 2022 verzonden

Stoer en anders dan anders is het bedlinnen Bava met 3 "krassende" sierstiksels die mooi in elkaar overlopen. Hier komt het vakvrouwschap van Mirabel Slabbinck en haar team weer duidelijk naar voren!

Voor de foto is gewerkt met bruin- en roomwitte tinten uit de satijn collectie, maar deze kan ook in het 100% linnen (Riana) worden gemaakt. Het gebruik van andere materialen geeft direct weer een andere sfeer! U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% fijngeweven linnen, de Riana stof, wordt gewerkt. 
Indien u graag gladde bijpassende slopen zonder de borduring bij het dekbedovertrek wil, dan kan dit ook. Deze worden slopen uni genoemd. Ook zijn er bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% linnen (Riana stof) verkrijgbaar. Deze kunt u terugvinden bij vaak samen gekocht.

De kleur stof voor zowel het dekbedovertrek, kussensloop of laken is te kiezen uit het kleurenpalet op afbeelding 6. De kleur voor borduring kunt u kiezen uit het kleurenpalet op afbeelding 7 en 8. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. 

Op deze foto is het dekbedovertrek gemaakt met de stof kleur 11-54, fog (kleur uit de 300TC, Pella lijn) en de borduring is gemaakt in de kleuren 1060-1062-1129.

Bij dit ontwerp kunt u kiezen uit 2 kussenslopen met verschillende dessins. Bij dessin 2067 staan de sierstiksel iets uit elkaar en bij dessin 2066 staan ze tegen elkaar aan. U kunt, zoals eerder geschreven,  ook kiezen voor uni slopen; dit zijn effen slopen zonder een borduring.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; de mogelijke afwerkingen vindt u op de laatste afbeelding. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én apart 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% linnen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
yOffset: '$yOffset', variant: '$variant', disableResponsive: '$disableResponsive' 'responsive': {'variant':'floating', 'position':'right', 'yOffset':'150'}