Mirabel Slabbinck Bola in 100% linnen kwaliteit, Riana

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 488,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 24 september 2022 verzonden

Sluit even je ogen. Voel die fijne zonnegloed je hart verwarmen. Het is een gelukzalige beleving die je in een handomdraai naar meer doet verlangen. Naar meer van die bruisende vibes en stralende momenten. Dein mee op de dansende lijnen van Bola en schitter in de spotlight. Net zo elegant als ravissant.

Voor de foto is gewerkt met champagne- en offwhite tinten uit de satijn collectie, maar deze kan ook in het 100% linnen (Riana) worden gemaakt. Het gebruik van andere materialen geeft direct weer een andere sfeer! U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% fijngeweven linnen, de Riana stof, wordt gewerkt. . 

De bijpassende kussensloop is ook voorzien van bourdonstiksel, u kunt zelf kiezen of u deze aan de zijkant of aan de bovenzijde van de kussensloop wenst. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 7 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. Mocht u graag gladde, bijpassende kussenslopen zonder de borduring,  bij het dekbedovertrek willen, dan kan dit ook. Ook zijn er bijpassende hoeslakens in hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar.

Om het geheel af te maken is er ook een bijpassend plaid gemaakt in te bestellen in dezelfde Bola style.

De kleur van de stof en de kleur van het bourdon is te kiezen uit verschillende kleuren, zie afbeelding 4 voor de stofkleuren en 5 en 6 voor de kleur van het borduurgaren.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; deze vindt u op de achtste afbeelding. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder kussensloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én apart 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor de door u gewenste maat.

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

 

 

Kwaliteit: 100% linnen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
yOffset: '$yOffset', variant: '$variant', disableResponsive: '$disableResponsive' 'responsive': {'variant':'floating', 'position':'right', 'yOffset':'150'}