Mirabel Slabbinck Careli (katoen, 200TC)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 204,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: verzending ± 6 februari 2019, maatwerk

En weer een zeer mooi en strak ontwerp van de hand van Mirabel Slabbinck. Ook in dit ontwerp bepaalt de kleurcombinatie de sfeer.

Voor dit ontwerp kiest u zelf de te combineren kleuren, zodat dit een dekbedovertrekset wordt die uitstekend bij uw slaapkamer zal passen. Ook bij dit ontwerp is een plaid in dezelfde stijl te bestellen.

Dit dessin wordt gemaakt van 100% Egyptisch gekamd katoen of katoen satijn. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen wordt gewerkt.  De bijpassende kussensloop is strak afgewerkt. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen verkrijgbaar. De hoofdkleur kunt u kiezen uit de citrus kleurkaart (afbeelding 6) en de detailkleuren kunnen gekozen worden uit de pella kleurkaart (afbeelding 7).

De kleurcombinatie, zoals die op de eerste afbeelding wordt weergegeven, is de kleur 15-12 de hoofdkleur en de detailkleuren zijn 11-51, 11-13, 11-58.

Om het geheel af te maken is er ook een plaid of bedsprei met vulling van 100g/m² verkrijgbaar!

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen