- Faldela (katoen satijn, 300TC)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 195,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 10-15 werkdagen, maatwerk

Wanneer u kiest voor het prachtige Faldela bedlinnen, kiest u voor in de puntjes afgewerkte 3-laagse volants in de door u gekozen kleurcombinaties.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale 200 TC) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn (300TC) in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn (300TC) wordt gewerkt. 
Indien u graag gewone bijpassende slopen wenst, dan kan dit ook. Deze worden slopen uni genoemd. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar.

Voor zowel de hoofdkleur van de stof voor het dekbedovertrek of kussensloop als de kleur van de 3 plooien met volant, kunt u kiezen uit het kleurenpallet op afbeelding 5.

Op de eerste foto is de kussensloop gemaakt met de stofkleur 11-57 paper white en de 3 plooien met volant zijn gemaakt in de kleuren 11-86 (sky blue), 11-54 (fog) en 11-81 (glacier blue), genoemd van buiten naar binnen. Op de tweede foto is het dekbedovertrek gemaakt in de stofkleur 11-12 vanilla en de 3 plooien met volant zijn gemaakt in de kleuren 11-93 (espresso), 11-13 (champagne) en 11-25 (latte), genoemd van buiten naar binnen en voor wat betreft het dekbedovertrek van onder naar boven. Leuk bijpassend is het sierkussen Lunar, het kleur van de borduring van dit sierkussentje kunt u kiezen uit afbeelding 6. Ook is de Lunar verkrijgbaar in het leer, deze vindt u hier: <klik hier>

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!
Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen