Mirabel Slabbinck Fanna met uw eigen initalen (katoen satijn, 300TC)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 284,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: verzending 28 februari 2020, maatwerk

Het dekbedovertrek Fanna van Mirabel Slabbinck is afgewerkt met machine borduurwerk, met uw eigen initialen. In deze versie van het ontwerp werken we met 100% Egyptisch gekamd katoen satijn.

Deze set wordt helemaal voor u op maat gemaakt in de stof en kleuren zoals u het wenst (maatwerk)!

U stelt het overtrek zelf samen door de kleur stof te kiezen uit de diverse kleurstaaltjes en het materiaal en de kleuren van het borduurwerk. Kiest u voor meer initialen dan 1, dan zullen de initialen kleiner worden geborduurd.

En om het geheel af te maken: ook in hetzelfde ontwerp is een bijpassend plaid te bestellen.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

De kussenslopen die bij de dekbedovertrekset zitten zijn voorzien van volants én een bourdon sierstiksel. Op de gewone kussenslopen zit geen Fanna-embleem. Deze vindt u bij het sierkussen wel. Wilt u liever het sierkussen in een andere maat, dan is dit uiteraard ook geen probleem. Neemt u dan even contact op via de telefoon, mail of chat en wij informeren u graag over de prijs.

Heeft u liever kussenslopen zonder de volants en het bourdon sierstiksel? Dan kiest u voor de standaard kussenslopen; deze vindt u hier: .

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen