Mirabel Slabbinck Fanna met uw eigen initalen in katoen satijn kwaliteit, Pella 300TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 336,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 31 mel 2024 verzonden

Het dekbedovertrek Fanna van Mirabel Slabbinck is afgewerkt met machine borduurwerk, met uw eigen initialen. In deze versie van het ontwerp werken we met 100% langstapelig gekamd katoen satijn.

Deze set wordt helemaal voor u op maat gemaakt in de stof en kleuren zoals u het wenst (maatwerk). Voor de eerste foto is gekozen voor de stofkleur 11-68 caramel en borduurgaren 1822 chalk. De achterste kussenslopen in de maat 90x60 cm zijn gemaakt in de stofkleur 11-12 vanilla en ook daar is gekozen voor het borduurgaren in de kleur 1822 chalk.

U stelt het overtrek zelf samen door de kleur stof te kiezen uit de diverse kleurstaaltjes en het materiaal en de kleuren van het borduurwerk. Kiest u voor meer initialen dan 1, dan zullen de initialen kleiner worden geborduurd. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. 

En om het geheel af te maken: Ook in hetzelfde ontwerp is een bijpassend plaid te bestellen.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

De kussenslopen in het ontwerp Fanna zijn voorzien van volants én een bourdon sierstiksel. Op de gewone kussenslopen zit geen Fanna-embleem. Deze vindt u bij het sierkussen wel. Wilt u liever het sierkussen in een andere maat, dan is dit uiteraard ook geen probleem. Neemt u dan even contact op via de telefoon, mail of chat en wij informeren u graag over de prijs.

Heeft u liever kussenslopen zonder de volants en het bourdon sierstiksel? Dan kiest u voor de standaard kussenslopen; deze vindt u bij de uni Pella, wanneer u iets verder naar beneden scrollt.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% langstapelig gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen