Mirabel Slabbinck Jaluk in 100% linnen kwaliteit, Riana

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 368,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 7 januari 2022 verzonden

De Jaluk is strak en simpel met een contrasterend lint tussen de rand gestikt.

Het dekbedovertrek en de kussenslopen zijn zo afgewerkt dat je ze perfect aan beide zijden kunt gebruiken.

Voor de foto is gewerkt met bruin-, paars- en roomwitte tinten uit de satijn collectie, maar deze kan ook in het 100% linnen (Riana) worden gemaakt. Het gebruik van andere materialen geeft direct weer een andere sfeer! U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% fijngeweven linnen, de Riana stof, wordt gewerkt. 

De dekbedovertrekmaten worden uitgedrukt in de breedte van het dekbed x de lengte van het dekbed. De dekbedovertrekken worden aan de onderzijde standaard afgewerkt met een flessenhals. De bijpassende kussensloop is afgewerkt zonder volant rondom. Het kleur lint kunt u kiezen uit de gladde linten serie 200 of de geribbelde linten uit de 300 serie. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. Ook zijn er bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% linnen (Riana stof) verkrijgbaar. Deze kunt u terugvinden bij vaak samen gekocht.

Om het geheel af te maken is er ook een plaid of bedsprei met vulling van 100g/m² verkrijgbaar in 100% Egyptisch gekamd katoen satijn.

Standaard wordt het ontwerp Jaluk door Mirabel Slabbinck gemaakt in 1 kleur. Wilt u het dekbedovertrek graag in 2 kleuren, dan is dit ook mogelijk. U betaalt hiervoor een toeslag van €9,- per artikel. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. 

De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. 

Kwaliteit: 100% linnen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen