Mirabel Slabbinck Opala in katoen satijn kwaliteit, Belladonna 600TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 434,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt, in verband met vakantie van het atelier, ± 10 september 2021 verzonden

Mysterieuze jaarringen sieren de Opala-collectie van Mirabel Slabbinck. Elk jaar vormen deze grillige lijnen en kleuren het levenspad van een boom. Mirabel liet zich erdoor inspireren en combineert machinaal borduurwerk en applicaties met manueel geleide stiksels. Resultaat: met dit linnen haal je de ontembare, magnifieke natuur in huis.

Dit ontwerp kan in verschillende stofkwaliteiten worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld in 100% Egyptisch gekamd katoen of 100% Egyptisch (gekamd katoen) satijn. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn, 600TC wordt gewerkt. 
Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 600TC verkrijgbaar. 

U stelt de Opala zelf samen door de hoofdkleur stof te kiezen en de kleur stof voor de applicatie. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. Vervolgens kiest u de kleur van het borduurgaren. De kleuren stof staan afgebeeld op afbeelding 6, de borduurgarens op afbeelding 7 en 8. Op de afgebeelde foto's is kleur 91-11 de hoofdkleur waar het dekbedovertrek van gemaakt is, met kleur 11-31 (kleur uit de 300TC lijn, die gecombineerd kunnen worden) als applicatie stof. De kleur van het borduurgaren is kleur 1705. De hoofdkussens zijn helemaal uni/glad. U hoeft hiervoor geen applicatie kleur of borduurgaren te selecteren. Indien u een bijpassend sierkussens wenst, zult u dit wel op moeten geven. Wilt u graag uni kussenslopen bij dit dessin bestellen, dan kunt u deze vinden bij uni Belladonna van Mirabel Slabbinck.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 600TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen