Mirabel Slabbinck - Uni Palu in 100% linnen in een satijnweving

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 265,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: uw bestelling wordt 7 mei 2021 verzonden, maatwerk

Met de stof Palu brengt Mirabel Slabbinck een prachtige stof; 100% linnen dat is geweven in een satijn binding. Satijn linnen is de perfecte match tussen luxe en comfort. Het 100% linnen zorgt voor een soepel en zacht gevoel, maar de finishing touch wordt gecreëerd door de satijn weving die de stof een luxueuze glans geeft. Ervaar het ultieme slaapcomfort met deze bijzondere stof.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; zie hiervoor de derde afbeelding. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst. De kleur kunt u kiezen uit de kleuren die u ziet op de tweede afbeelding.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht de door u gewenste maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor de door u gewenste maat.

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen