Mirabel Slabbinck Purna in 100% linnen kwaliteit, Riana

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 465,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt, in verband met vakantie van het atelier, ± 10 september 2021 verzonden

Schaduwen zijn een belofte van licht en zon. De afgelijnde contouren zijn simpel, strak en elegant; de basis voor de Purna-collectie van Mirabel Slabbinck. De twee kleuren symboliseren licht en silhouet. Ze vullen elkaar vloeiend aan en vormen zo een tedere zachtheid.  

Voor de foto is gewerkt met sand- en witte tinten uit de satijn collectie, maar deze kan ook in het 100% linnen (Riana) worden gemaakt. Het gebruik van andere materialen geeft direct weer een andere sfeer! U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% fijngeweven linnen, de Riana stof, wordt gewerkt. 

Ook zijn er bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% linnen (Riana stof) verkrijgbaar. Deze kunt u terugvinden bij vaak samen gekocht.


U stelt de Purna zelf samen door aan te geven welke kleur u wenst in het midden en welke u wenst aan de rand. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. De kleuren stof staan afgebeeld op afbeelding 6. Op de afgebeelde eerste foto is de middelste kleur van het dekbedovertrek gemaakt in de kleur 35-10 en de rand is gemaakt in de kleur 11-54 (kleur uit de Pella, 300TC lijn).

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. 

Kwaliteit: 100% Linnen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen