Mirabel Slabbinck Purna in katoen satijn kwaliteit, Pella 300TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 302,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 29 oktober 2021 verzonden

Schaduwen zijn een belofte van licht en zon. De afgelijnde contouren zijn simpel, strak en elegant; de basis voor de Purna-collectie van Mirabel Slabbinck. De twee kleuren symboliseren licht en silhouet. Ze vullen elkaar vloeiend aan en vormen zo een tedere zachtheid.  

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC wordt gewerkt. 
Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC verkrijgbaar.

U stelt de Purna zelf samen door aan te geven welke kleur u wenst in het midden en welke u wenst aan de rand. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. De kleuren stof staan afgebeeld op afbeelding 6 en 7. Op de afgebeelde eerste foto is de middelste kleur van het dekbedovertrek gemaakt in de kleur 11-10 en de rand is gemaakt in de kleur 11-54.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen