Mirabel Slabbinck Quelea in katoen satijn kwaliteit, Pella 300TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 191,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 22 oktober 2021 verzonden

Sobere elegantie vind je terug in het bedlinnen uit de collectie van Mirabel Slabbinck.
Zo ook in dit prachtige ontwerp Quelea! In deze versie van het ontwerp werken we met 100% Egyptisch gekamd katoen satijn.

Met een fijne siersteek worden linten met plooitjes verwerkt in de stof. Deze set wordt helemaal voor u op maat gemaakt in de stof en kleuren zoals u het wenst (maatwerk)! De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. 

U stelt het overtrek zelf samen door de kleur stof te kiezen uit de diverse kleurstaaltjes en het materiaal en de kleuren van het lint. De linten lopen van boven naar beneden of van links naar rechts, afhankelijk van de vorm van de kussensloop.

Of u nu kiest voor mooi wit gecombineerd met zilveren linten of juist warm muscade gecombineerd met diverse bruin en ivorytinten in de linten. De kleur bepaald de sfeer die de prachtige dekbedovertrekset uitstraalt!

En om het  geheel af te maken: ook in hetzelfde ontwerp is een bijpassend plaid te bestellen.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze worden weergegeven op een beeldscherm.

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen