Mirabel Slabbinck Shavi in 100% linnen kwaliteit, Riana

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 344,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt, in verband met vakantie van het atelier, ± 10 september 2021 verzonden

Een groep vlinders die voor het eerst uitvliegt vindt je op de dekbedovertrekset Shavi van Mirabel Slabbinck.

Voor de foto is gewerkt met een vanillekleurige tint uit de satijn collectie, maar deze kan ook in het 100% linnen (Riana) worden gemaakt. Het gebruik van andere materialen geeft direct weer een andere sfeer! U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% fijngeweven linnen, de Riana stof, wordt gewerkt. 
De bijpassende kussensloop is verkrijgbaar in 2 verschillende dessin, de kussensloop 2068 heeft iets minder opgeborduurde vlinders als kussensloop 2079. Indien u graag gladde bijpassende slopen zonder de vlinders bij het dekbedovertrek wil, dan kan dit ook. Deze worden slopen uni genoemd.

De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. De kleur van de stof voor zowel dekbedovertrek, kussensloop of laken is te kiezen uit diverse kleuren. Deze kunt u vinden op afbeelding 6. De vlinders kunnen maximaal gemaakt worden in 4 verschillende kleuren. Deze kunt u kiezen uit de kleurenpallet op afbeeldingen 7 en 8. Indien u graag minder als 4 kleuren vlinders wenst, dan kunt u kiezen bij de overige vlinders niet van toepassing.

Op deze foto is het dekbedovertrek gemaakt met de stof kleur 11-12, vanilla, (uit de Pella, 300TC lijn) en de vlinders zijn gemaakt in 4 kleuren, namelijk kleurnummer 1360 evening blue, 1227 spruce, 1163 sky blue en 1611 hydrangena.

Dit dessin is prachtig te combineren met de Bava kussenslopen en of plaid.

De dekbedovertrekmaten worden uitgedrukt in de breedte van het dekbed x de lengte van het dekbed. De dekbedovertrekken worden aan de onderzijde standaard afgewerkt met een flessenhals.  Ook zijn er bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% linnen (Riana stof) verkrijgbaar. Deze kunt u terugvinden bij vaak samen gekocht.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. 

Kwaliteit: 100% Linnen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen