Mirabel Slabbinck Sorbe in 100% linnen kwaliteit, Riana

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 373,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt, in verband met vakantie van het atelier, ± 10 september 2021 verzonden

Creëer uw eigen favoriete kleurcombinatie, door te spelen met de effen stoffen en de verschillende typen linten in vele kleuren, plat opgestikt.

Voor de foto is gewerkt met lichtgrijze- en witte tinten uit de satijn collectie, maar deze kan ook in het 100% linnen (Riana) worden gemaakt. Het gebruik van andere materialen geeft direct weer een andere sfeer! U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% fijngeweven linnen, de Riana stof, wordt gewerkt. 

De bijpassende kussensloop is luxueus afgewerkt en heeft een brede versierde volant. Ook zijn bijpassene hoeslakens van hetzelfde 100% linnen verkrijgbaar. Om het geheel af te maken is er ook een plaid of bedsprei met vulling van 100g/m² verkrijgbaar!

De uitgebreide technische tekening op afbeelding 3 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Op deze foto is het overtrek gemaakt met de stof kleur 35-10 wit en lint kleur 253. Het vierkante sierkussen voor het bed en de grote kussens achteraan zijn gemaakt in de kleur 35-59 met lint kleur 210.

De dekbedovertrekmaten worden uitgedrukt in de breedte van het dekbed x de lengte van het dekbed. De dekbedovertrekken worden aan de onderzijde standaard afgewerkt met een flessenhals. Ook zijn er bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% linnen (Riana stof) verkrijgbaar. Deze kunt u terugvinden bij vaak samen gekocht.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. 

Kwaliteit: 100% Linnen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen