Mirabel Slabbinck - Uni Riana Mirabel Slabbinck 100% linnen

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 289,00 Incl. btw
Levertijd: uw bestelling wordt 7 mei 2021 verzonden, maatwerk

Stoer en aangenaam linnen gemaakt met het vakvrouwschap van Mirabel Slabbinck: De Riana!

Bijna alle ontwerpen kunnen ook in deze stofkwaliteit worden gemaakt, maar ook uni bedlinnen is mogelijk. Ook zijn er bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% linnen verkrijgbaar. De kleur kunt u kiezen uit de kleuren die u ziet op de tweede afbeelding.

Om het geheel af te maken is er ook een plaid (ook wel bedsprei genoemd) met vulling van 180g/m² verkrijgbaar in 100% linnen.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; de mogelijke afwerkingen vindt u op de derde afbeelding. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én apart 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht de door u gewenste maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor de door u gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% linnen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen