Mirabel Slabbinck Uni Luksa Xtreme (800TC percale katoen) wit

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 453,00 Incl. btw
Levertijd: verzending (i.v.m. vakantiesluiting atelier) ± 12 augustus 2020, maatwerk

Deze mooie Luska stof komt uit de Xtreme lijn van Mirabel Slabbinck. Voor deze lijn werkt zij met de mooiste katoenvezels waar mee geweven kan worden. De Luska is een percale stof met de zachtheid en glans van een satijn stof, dat wordt bereikt door te weven met Pima katoenvezels. Pima Katoen wordt alleen in Amerika geteelt en wordt gekenmerkt door lange, sterke en zuivere vezels. In deze 800TC Luksa stof worden gedubbelde draden gebruikt wat de stof een zacht aanvoelen geeft en toch het typische krakerige / crispy gevoel van perkaal katoen houdt. Deze stof is uitsluitend in wit te bestellen.

Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen verkrijgbaar.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; zie hiervoor de derde afbeelding. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht de door u gewenste maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor de door u gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen