Mirabel Slabbinck Nama met uw eigen namen of tekst in 100% linnen kwaliteit, Riana

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 319,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 19 november 2021 verzonden

Een persoonlijker dekbedovertrek dan de Nama is er niet; bedlinnen met de door u gewenste namen erin geborduurd op de mooiste stoffen van Mirabel Slabbinck!

Wilt u geen namen, maar liever een mooie regel uit een gedicht of uw lijfspreuk? Dit kan ook.

Voor de foto is gewerkt met de witte tint uit de satijn collectie, maar deze kan ook in het 100% linnen (Riana) worden gemaakt. Het gebruik van andere materialen geeft direct weer een andere sfeer! U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% fijngeweven linnen, de Riana stof, wordt gewerkt.

De dekbedovertrekmaten worden uitgedrukt in de breedte van het dekbed x de lengte van het dekbed. De dekbedovertrekken worden aan de onderzijde standaard afgewerkt met een flessenhals. Ook zijn er bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% linnen (Riana stof) verkrijgbaar. Deze kunt u terugvinden bij vaak samen gekocht

U stelt het overtrek zelf samen door de kleur stof te kiezen uit de diverse kleurstaaltjes en het materiaal en de kleuren van het borduurwerk. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 4 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft. Uiteraard heeft Mirabel Slabbinck ook bij dit ontwerp een bijpassend plaid.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. 

Kwaliteit: 100% Linnen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen