Mirabel Slabbinck Panta (katoen satijn, 300TC)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 267,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: verzending 2 april 2020, maatwerk

Perfect imperfect met Panta. Het meest eigenzinnige en uitdagende model uit de 2019 collectie.
De klassieke rechte volant werd vervangen door een schuine variant. Zo krijg je het idee dat het
om een omgeslagen laken gaat wat voor een uitnodigend effect zorgt. Je krijgt echt zin om tussen de lakens te kruipen en te zijn wie je bent wars van alle regels en verplichtingen.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn wordt gewerkt. De kleur van de stof kunt u bekijken op afbeelding 5 en de kleur van de borduring die er mogelijk zijn kunt u zien op afbeelding 6. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar. Deze staan bij "vaak samen gekocht". De kleuren die gebruikt zijn op de foto's zijn de stof kleuren 11-11 en 11-64. De kleur van de borduring is kleur 1406.

Om te bestellen houdt u het volgende aan:
dekbedovertrek: kleur stof, en kleur stof bovenaan, kleur borduring
kussensloop, laken of plaid: kleur stof en kleur borduring

Indien u graag gladde (uni) bijpassende kussenslopen zonder de borduring en zonder een volant bij het overtrek wil, dan kan dit ook. Dit zijn de kussenslopen uni.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; zie hiervoor de negende afbeelding. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht de door u gewenste maat of afwerking er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor de door u gewenste maat of afwerking.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen