Le Jacquard Français Porcelaine china blue

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Le Jacquard Français
€ 69,00 Incl. btw
Levertijd: ± 10 dagen
Artikelnummer:
24653

Speciaal voor het 130-jarig jublileum is de "Porcelaine"uit de archieven gehaald en opnieuw in productie genomen. Dit dessin geeft alles weer aan kennis, jarenlange ervaring, de bijzondere uitstraling en de prachtige kwaliteit.

Dit mooie dessin Porcelaine kan geleverd worden in zowel 100% katoen of 100% katoen gecoat. Bij het gecoate tafellinnen, heeft het tafellaken een acrylcoating is aan 1 zijde van het doek. Een gecoat tafellaken is waterdicht en vlekbestendig.

Uiteraard is dit mooie tafellinnen ook verkrijgbaar in verschillende maten en leverbaar in 2 kleuren, namelijk in Porcelaine kaolin of Porcelaine china blue.

De placemats zijn voorzien van een acryl coatinglaag aan de bovenzijde. Door deze coatinglaag zijn de placemats gemakkelijk schoon te maken en komen er geen vlekken in. Ideaal voor buiten, in de keuken of met op een tafellaken; zo is deze niet direct vuil.

Geweven in Frankrijk, in 100% katoen. Het gecoate tafellinnen is wasbaar op 40°C. Het niet gecoate tafellinnen en de servetten die ook niet gecoat zijn, zijn wasbaar op 60°C.Kwaliteit: 100% gemerciseerd katoen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen