Schlossberg Glenn gris 270TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Schlossberg
€ 199,90 Incl. btw
Levertijd: ± 30-40 werkdagen

Het ontwerp Glenn uit de collectie van Schlossberg is gemaakt met een speciaal getekend overlay-effect van verschillende lijnen en vierkanten. Een met de hand geschilderd, tijdloos ontwerp met levendige verfijning en aandacht voor detail, zoals je dat vaak terugziet in bedlinnen van het gerenommeerde Zwitserse merk Schlossberg.

Dit ontwerp is geprint op heerlijk zacht 100% Zwitsers gekamd katoen satijn, 270TC.

Er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden van het dekbedovertrek en de kussenslopen. Standaard hebben wij de dekbedovertrekken opgenomen met alleen rits zonder instopmogelijkheid, recht zakmodel en dekbedovertrekken met rits en flap.

De kussenslopen zijn standaard afgewerkt met een rits. Indien u graag een andere maat dekbedovertrek of kussensloop wenst met of een andere afwerking van het dekbedovertrek of kussensloop (bijvoorbeeld met volants of met volants en een bourdonstiksel) dan is dit mogelijk. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden.

De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Schlossberg worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mooi bijpassende kleuren hoeslakens zijn de kleuren blanc, glace en myrtille.

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of belt u ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 100% Zwitsers gekamd katoen satijn, 270TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen