Schlossberg Blossom blanc 270TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Schlossberg
€ 259,90 Incl. btw
Levertijd: ± 15-20 werkdagen

Schlossberg opent met het ontwerp Blossom een bloesemdans; de individuele bloemblaadjes glijden speels gemakkelijk op de vloer na een zachte, warme wind. In de windgong zwaaien de individuele bloemblaadjes van hortensia's, rozen, lelies, amandelbloesems en margrieten heen en weer in frisse kleuren.

Dit ontwerp is geprint op heerlijk zacht 100% Zwitsers gekamd katoen satijn, 270TC.

Er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden van het dekbedovertrek en de kussenslopen. Standaard hebben wij de dekbedovertrekken opgenomen met alleen rits zonder instopmogelijkheid, recht zakmodel en dekbedovertrekken met rits en flap.

De kussenslopen zijn standaard afgewerkt met een rits. Indien u graag een andere maat dekbedovertrek of kussensloop wenst met of een andere afwerking van het dekbedovertrek of kussensloop (bijvoorbeeld met volants of met volants en een bourdonstiksel) dan is dit mogelijk. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden.

De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Schlossberg worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mooi bijpassende kleuren (topper)hoeslakens zijn de kleuren orchidée, menthe en myrtille. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of belt u ons dan gerust.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 100% Zwitsers gekamd katoen satijn, 270TC
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen