Schlossberg James blanc 270TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Schlossberg
€ 169,90 Incl. btw
Levertijd: ± 40-45 werkdagen

Het James ontwerp uit de collectie van Schlossberg wordt subtiel doorkruist door fijne horizontale lijnen, gemaakt in 100% garen geverfd, gekamd katoen. Het speciale garengeverfde weefsel zorgt voor een iriserend matglanzend effect en is verkrijgbaar in de kleuren blanc en gris.

Er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden van het dekbedovertrek en de kussenslopen. Standaard hebben wij de dekbedovertrekken (maten uitgedrukt in de breedte van het dekbed x de lengte van het dekbed) opgenomen met alleen rits zonder instopmogelijkheid, recht zakmodel en dekbedovertrekken met rits en een flap om in te stoppen.

De kussenslopen zijn standaard afgewerkt met een rits. Indien u graag een andere maat dekbedovertrek of kussensloop wenst met of een andere afwerking van het dekbedovertrek of kussensloop (bijvoorbeeld een hotelsluiting, in een maat die niet genoemd staat) dan is dit mogelijk. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden.


De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Schlossberg worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mooi bijpassende kleuren jersey hoeslakens en Zwitsers satijnen is de blanc.

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of belt u ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 100% garen geverfd, gekamd katoen, 270TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen