Schlossberg Jannis beige 270TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Schlossberg
€ 259,90 Incl. btw
Levertijd: ± 40-45 werkdagen

Bij het dessin Jannis uit de collectie van Schlossberg komen watergekleurde bladeren samen in stijlvolle, gebroken tinten op de beige achtergrond en verstrengelen zich tot een dicht, grafisch bladerdak. De geïsoleerde, nauwkeurig gestippelde lijnen op de bladeren zien eruit als gestileerde bladnerven en sieren de gekleurde oppervlakken; van intens petrolblauw tot delicaat lichtblauw en roze en paarse tinten.

Dit ontwerp is geprint op heerlijk zacht 100% Zwitsers gekamd katoen satijn, 270TC.

Er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden van het dekbedovertrek en de kussenslopen. Standaard hebben wij de dekbedovertrekken opgenomen met alleen rits zonder instopmogelijkheid, recht zakmodel en dekbedovertrekken met rits en flap.

De kussenslopen zijn standaard afgewerkt met een rits. Indien u graag een andere maat dekbedovertrek of kussensloop wenst met of een andere afwerking van het dekbedovertrek of kussensloop (bijvoorbeeld met volants of met volants en een bourdonstiksel) dan is dit mogelijk. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden.

De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Schlossberg worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mooi bijpassende kleuren hoeslakens zijn de kleuren savane, glace, rose, menthe, viola, nuage en myrtille.

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u dit ontwerp graag in de jersey kwaliteit, mail of belt u ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 100% Zwitsers gekamd katoen satijn
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen