Schlossberg Kalea blanc 270TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Schlossberg
€ 259,90 Incl. btw
Levertijd: ± 15-20 werkdagen

Het Kalea-ontwerp van Schlossberg is spontaan en vrolijk. Kleurrijke spatten van kleur in fris paars, petrol blauw, geel en oker dansen over exotische bladeren en weelderige bloemschermen. Tussendoor zijn er gedetailleerde vogels en fladderende vlinders. Fijn gearceerde potloodtekeningen en inktschetsen overlappen met aquarelmotieven en onderstrepen de levendige uitstraling.

Dit ontwerp is geprint op heerlijk zacht 100% Zwitsers gekamd katoen satijn, 270TC.

Er zijn diverse mogelijkheden mogelijk voor de afwerking van het dekbedovertrek en kussenslopen. Standaard hebben wij de dekbedovertrekken opgenomen met alleen rits zonder instopmogelijkheid en dekbedovertrekken met flessenhals. In verband met de stofbreedte kunnen de maten 260x220 en 260x240 alleen met rits of alleen met rits en een flap (instopstrook) gemaakt worden.

De kussenslopen zijn standaard afgewerkt met een rits. Indien u graag een andere maat dekbedovertrek of kussensloop wenst met of een andere afwerking van het dekbedovertrek of kussensloop dan is dit mogelijk. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden.

De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Schlossberg worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mooi bijpassende kleuren (topper)hoeslakens zijn de kleuren rose, acier en galet.
Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of belt u ons dan gerust.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 100% Zwitsers gekamd katoen satijn, 270TC
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen