Schlossberg Puntino blanc 290TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Schlossberg
€ 269,90 Incl. btw
Levertijd: ± 25-30 werkdagen

Een klassieker in het wit. Kleine, ingeweven stippen dansen als glinsterende parels over de satijnen stof en geeft het Puntino beddengoed van Schlossberg een elegant mat en glans effect.

Dit ontwerp is geweven in heerlijk zacht 100% Zwitsers gekamd katoen satijn, 290TC.

Er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden van het dekbedovertrek en de kussenslopen. Standaard hebben wij de dekbedovertrekken opgenomen met alleen rits zonder instopmogelijkheid, recht zakmodel en dekbedovertrekken met rits en flap.

De kussenslopen zijn standaard afgewerkt met een rits. Indien u graag een andere maat dekbedovertrek of kussensloop wenst met of een andere afwerking van het dekbedovertrek of kussensloop (bijvoorbeeld met volants of met volants en een bourdonstiksel) dan is dit mogelijk. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden.

De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Schlossberg worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

 

Kwaliteit: 100% Zwitsers gekamd katoen satijn 300 TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen