Schlossberg Rosa blanc

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Schlossberg
€ 259,90 Incl. btw
Levertijd: i.v.m. vakantiesluiting atelier: verzending ± 3 september, maatwerk

Het klassieke Schlossberg beddengoed met het florale motief Rosa doet denken aan de indrukken van de late zomer; de natuur in haar volste schoonheid, de lucht vol intense bloemengeuren. Een wilde tuin met gedetailleerde bloemen en een kleurenexplosie van bloemen en knoppen. Engelse roos, wilde roos en geraniums sluiten aan bij blauwe bessen en andere fijne, rode bessen, af en toe omringd door hommels die op de bloeiwijzen spelen. Verkrijgbaar in 2 kleuren, namelijk Rosa blanc en Rosa viola. U bevindt zich nu bij Rosa blanc.

U kunt zelf de afwerking van het dekbedovertrek kiezen. De dekbedovertrekken kunnen gemaakt worden met een volledige instopstrook van 40 of 60 cm over de gehele breedte van uw dekbedovertrek; kiest u hier voor een dekbedovertrek in de gewenste maat met open onderzijde. De dekbedovertrekken zijn ook verkrijgbaar met een flessenhals of met een rits ter hoogte van het einde van het dekbed met een aangestikte flap.

Ook voor de kussenslopen kiest u zelf de afwerking. U kunt kiezen uit een ritssluiting of een hotelsluiting. Wilt u graag een kussensloop met volants en / of met volants én een mooi bourdonstiksel, dan is de kussensloop standaard voorzien van een hotelsluiting. 

De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Schlossberg worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht de gewenste maat er niet bij staan, of wenst u informatie over bijpassende hoeslakens (ook voor toppers), mailt of belt u ons dan gerust, zodat wij u een prijsopgave voor u kunnen maken in de gewenste maat en kleur.

Mooi bijpassende kleuren hoeslakens zijn de kleuren menthe, poudre en sable. 

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of belt u ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 100% Zwitsers gekamd katoen satijn
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen