Schlossberg Valentin blanc 300TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Schlossberg
€ 310,00 Incl. btw
Levertijd: ± 25-30 werkdagen

Voor het dessin Valentin worden spontane penseelstreken met aquarelverf, in de lengte en de breedte in verschillende diktes verdeeld, bijna als een mozaïek. Een herfstige kleurenwereld van neutrale leitinten, lichtgrijs, koele blauwtinten tot poederroze en donkere aubergine, die heel vaag doet denken aan de kronkelende straatjes van een bergdorpje.

De Valentin blanc is geprint op aangenaam zacht Zwitsers satijn, ook wel bekend als Satin Noblesse, 300TC.

Er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden van het dekbedovertrek en de kussenslopen. Standaard hebben wij de dekbedovertrekken opgenomen met alleen rits zonder instopmogelijkheid, recht zakmodel en dekbedovertrekken met rits en flap.

De kussenslopen zijn standaard afgewerkt met een rits. Indien u graag een andere maat dekbedovertrek of kussensloop wenst met of een andere afwerking van het dekbedovertrek of kussensloop (bijvoorbeeld met volants of met volants en een bourdonstiksel) dan is dit mogelijk. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden.

De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Schlossberg worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mooi bijpassende kleuren hoeslakens zijn de kleuren glace, acier en perle

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u dit ontwerp graag in de jersey kwaliteit, mail of belt u ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 100% Zwitsers gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen