Schlossberg Yuko gris

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Schlossberg
€ 289,90 Incl. btw
Levertijd: i.v.m. vakantiesluiting atelier: verzending ± 3 september, maatwerk

Het Yuko beddengoed van Schlossberg heeft een klein, gevlekt, all-over ontwerp dat is geïnspireerd op een vlaag van bloemen met een subtiel spel op de traditionele bloemvorm.  Een mooi contrast van matte en glanzende details zorgt voor een elegant moderne uitstraling. Yuko is verkrijgbaar in de kleuren gris en bleu in de kwaliteit Jacquard Deluxe. U bevindt zich nu bij Yuko gris.

U kunt zelf de afwerking van het dekbedovertrek kiezen. De dekbedovertrekken kunnen gemaakt worden met een volledige instopstrook van 40 of 60 cm over de gehele breedte van uw dekbedovertrek; kiest u hier voor een dekbedovertrek in de gewenste maat met open onderzijde. De dekbedovertrekken zijn ook verkrijgbaar met een flessenhals of met een rits ter hoogte van het einde van het dekbed met een aangestikte flap.

Ook voor de kussenslopen kiest u zelf de afwerking. U kunt kiezen uit een ritssluiting of een hotelsluiting. Wilt u graag een kussensloop met volants en / of met volants én een mooi bourdonstiksel, dan is de kussensloop standaard voorzien van een hotelsluiting. 

De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Schlossberg worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht de gewenste maat er niet bij staan, of wenst u informatie over bijpassende hoeslakens (ook voor toppers), mailt of belt u ons dan gerust, zodat wij u een prijsopgave voor u kunnen maken in de gewenste maat en kleur.

Mooi bijpassende kleur hoeslaken is de kleur ardoise. 

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of belt u ons dan gerust. Wij helpen u graag! Dit dessin is eventueel ook verkrijgbaar in jersey of in 270 of 280 breedte.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 100% Zwitsers gekamd katoen satijn
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen