Schlossberg Yuko gris 450TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Schlossberg
€ 289,90 Incl. btw
Levertijd: ± 15-20 werkdagen

Het Yuko beddengoed van Schlossberg heeft een klein, gevlekt, all-over ontwerp dat is geïnspireerd op een vlaag van bloemen met een subtiel spel op de traditionele bloemvorm.  Een mooi contrast van matte en glanzende details zorgt voor een elegant moderne uitstraling. Yuko is verkrijgbaar in de kleuren gris en bleu in de kwaliteit Jacquard Deluxe. U bevindt zich nu bij Yuko gris.

Dit ontwerp uit de Jacquard Deluxe lijn van Schlossberg is een hoogwaardige jacquardstof met kleurdessin van garenkwaliteit van 100% gekamd katoen. Jacquardstoffen zijn stoffen met rijk gevormde, ingeweven patronen. De patronen ontstaan ​​door afwisselend ketting- en inslagdraden en komen, afhankelijk van de lichtinval, in een reliëfachtige glans tevoorschijn.

Er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden van het dekbedovertrek en de kussenslopen. Standaard hebben wij de dekbedovertrekken opgenomen met alleen rits zonder instopmogelijkheid, recht zakmodel en dekbedovertrekken met rits en flap.

De kussenslopen zijn standaard afgewerkt met een rits. Indien u graag een andere maat dekbedovertrek of kussensloop wenst met of een andere afwerking van het dekbedovertrek of kussensloop (bijvoorbeeld met volants of met volants en een bourdonstiksel) dan is dit mogelijk. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden.

De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Schlossberg worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mooi bijpassende kleur hoeslaken is de kleur ardoise. 

Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of belt u ons dan gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 450TC, 100% Hoogwaardige jacquardstof met kleurdessin, garenkwaliteit van 100% gekamd katoen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen