Mirabel Slabbinck Velika (Tulsi, garen geverfd katoen satijn, 300TC)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 244,00 Incl. btw
Op voorraad
Levertijd: verzending ± 4 oktober 2019, maatwerk

Een lijnenspel van ijzeren hekken. Yin en yang met Velika. Het symmetrische en vloeiende lijnenspel van ijzeren hekken vormt het basisidee van dit model en creëert een heerlijk yin en yang gevoel. Het lijnenspel loopt zowel op de voor- als de achterkant van de volant door wat het tot een mooi en rustgevend geheel maakt.

Voor dit ontwerp kunt u kiezen uit 100% Egyptisch gekamd katoen (percale) of 100% Egyptisch gekamd katoen satijn of garen geverfd katoen satijn in tal van kleuren. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met een garengeverfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn kwaliteit, genaamd Tulsi, wordt gewerkt.
Doordat er met 2 verschillende kleuren geverfd garen wordt gewerkt in deze stof, geeft dat een mooi effect en zijn de voor en achterzijde van de stof, verschillend en mooi gecombineerd te gebruiken.

De kleurencombinatie zoals u deze op de foto's ziet is:
Het dekbedovertrek + de lichte kussenslopen: achterzijde van stof 48-51 + borduring 1800;
De donkere slopen: stof 11-50 van de uni Egyptisch gekamd katoen satijn  met borduring 1687;
De grijze sierkussensloop op de 4e foto: kleur 48-51 met zilveren borduring, kleur 4010.

U stelt de Velika zelf samen door de kleur stof te kiezen en de kleur van het borduurwerk. De kleuren stof staan afgebeeld op afbeelding 6 en de kleur van het borduurwerk op afbeelding 7. De voorzijde van de Tulsi stof, dat u links schuin boven bij het kleurstaaltje ziet, is de donkerdere tint en de achterzijde van de stof, de lichte kleur die u rechts schuinonder (het kleinere vlakje in de lichte kleur) bij de kleurstaaltjes op afbeelding 6.

Indien u graag uni gladde bijpassende slopen zonder volants en zonder borduring wenst bij het dekbedovertrek, dan kan dit ook. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% garengeverfde Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht uw gewenst maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor uw gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% garen geverfd, Egyptisch gekamd katoen satijn 300TC
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen