Schlossberg Neptune gris 450TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Schlossberg
€ 289,90 Incl. btw
Levertijd: ± 15-20 werkdagen

Het dessin Neptune uit de collectie van Schlossberg toont een klein, alomvattend dessin dat is geïnspireerd op een klassiek mozaïek. Een fijn contrast van matte en glanzende details zorgt voor deze elegante, moderne look. Het bleke roze satijn oogt licht en vrouwelijk, terwijl de donkere voorstelling in antraciet en bruin er waardig en mannelijk uitziet. Neptune gris is een neutrale versie in een delicate crème. U bevindt zich nu bij Neptune gris.

De uni Noblesse satijn tinten glace, poudre, blanc zijn mooie kleuren voor hoeslakens, lakens en of kussenslopen om het een mooi geheel te laten zijn.

 

Dit ontwerp uit de Jacquard Deluxe lijn van Schlossberg is een hoogwaardige jacquardstof met kleurdessin van garenkwaliteit van 100% gekamd katoen. Jacquardstoffen zijn stoffen met rijk gevormde, ingeweven patronen. De patronen ontstaan ​​door afwisselend ketting- en inslagdraden en komen, afhankelijk van de lichtinval, in een reliëfachtige glans tevoorschijn.

Er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden van het dekbedovertrek en de kussenslopen. Standaard hebben wij de dekbedovertrekken opgenomen met alleen rits zonder instopmogelijkheid, recht zakmodel en dekbedovertrekken met rits en flap.


De kussenslopen zijn standaard afgewerkt met een rits. Indien u graag een andere maat dekbedovertrek of kussensloop wenst met of een andere afwerking van het dekbedovertrek of kussensloop (bijvoorbeeld met volants of met volants en een bourdonstiksel) dan is dit mogelijk. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden.

De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Schlossberg worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

Mocht de gewenste maat er niet bij staan, of wenst u informatie over bijpassende hoeslakens (ook voor toppers), mailt of belt u ons dan gerust, zodat wij u een prijsopgave voor u kunnen maken in de gewenste maat en kleur. Heeft u hulp nodig met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of belt u ons dan ook gerust. Wij helpen u graag!

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven.

Kwaliteit: 450TC, 100% Hoogwaardige jacquardstof met kleurdessin, garenkwaliteit van 100% gekamd katoen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen