Mirabel Slabbinck Uni Belladonna in katoen satijn kwaliteit, 600TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 270,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 14 april 2023 verzonden

Een heerlijk zachte satijn uit de collectie van Mirabel Slabbinck is de Belladonna. Een mooi en zeer fijntjes geweven 100% langstapelig, gekamd katoen satijn 600TC, in een satijnbinding, verkrijgbaar in een aantal mooie modieuze tinten.

Bijna alle ontwerpen kunnen ook in deze stofkwaliteit worden gemaakt, maar ook uni bedlinnen is mogelijk. Ook zijn er bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% langstapelig, gekamd katoen satijn 600TC verkrijgbaar. De kleur kunt u kiezen uit de kleuren die u ziet op de derde afbeelding. Voor de eerste foto is er gewerkt met de kleuren 91-11 voor het dekbedovertrek en voorste kussenslopen en 91-15 voor het laken en de achterste kussens. 

Je stylt het bed natuurlijk helemaal af met prachtig plaid (met vulling van 180g/m²) in hetzelfde 100% langstapelig, gekamd katoen satijn 600TC.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals, maar andere afwerkingen zijn ook mogelijk; de mogelijke afwerkingen vindt u op de derde afbeelding. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk). Mocht de door u gewenste maat er niet bij staan, mailt of belt u ons dan, zodat wij u een prijsopgave kunnen mailen voor de door u gewenste maat.

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, email of bel ons. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% langstapelig, gekamd katoen satijn, 600TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen