Contact- en bedrijfsgegevens

Hoe kan ik contact opnemen met jullie?

Lien’s Linnen is heel makkelijk bereikbaar via de chatfunctie op deze pagina rechts onderaan) of  via e-mail op het mailadres info@lienslinnenwinkel.nl. E-mails beantwoorden wij doorgaans binnen 24 uur. Daarnaast kunt u ons telefonisch op (0575) 51 18 17 (van buiten Nederland op +31 575 51 18 17) bereiken. 

Wanneer wij niet in staat zijn de telefoon aan te nemen, kunt u een boodschap op onze voicemail achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verdere bedrijfsgegevens:

Kamer van Koophandel : 08 11 39 48

BTW-nummer : NL8169.59.389.B01

Bank : ABN Amro te Zutphen

Iban-nummer : NL39ABNA0442038461

BIC : ABNANL2A

Heeft Lien's Linnen winkels?

Lien’s Linnen heeft een webwinkel en werkt met adviseuses door het gehele land die u onze collectie in uw eigen omgeving kunnen laten zien en waar onze artikelen ook kunnen worden besteld. Wij hebben geen fysieke stenen winkels, maar wanneer u bijvoorbeeld nieuwe beddengoed zou willen bestellen en de stoffen graag in uw slaapkamer zou willen bekijken, dan brengen de winkel bij u thuis wanneer u dit zou willen. Dit is geheel vrijblijvend en zijn hier geen kosten aan verbonden.

Ons centrale magazijn is gevestigd aan de rand van Zutphen. U kunt ons hier bezoeken, echter kan dit uitsluitend op afspraak, dit vragen wij onder andere om er zeker van te zijn dat er iemand aanwezig is die u van dienst kan zijn en u niet voor een gesloten deur komt.

Bezoekadres:

Achterhoven 90

7205 AP Zutphen

Er is op deze locatie geen contant geld aanwezig, maar wij hebben wel een betaalautomaat, zodat u eventueel met uw pinpas kunt betalen.

Let op hier kunnen geen pakketten naar toe worden gestuurd! Hiervoor hebben wij een ander adres, zie hiervoor Verzenden & retourneren.