Over ons

 

Lien's Linnen is in 2003 door oud - Walra adviseuse Lien Welmers opgestart. Vele oud-klanten bleven haar benaderen voor linnengoed van (uiteraard) topkwaliteit, te vergelijken met wat zij en oud-collega adviseuses altijd hadden verkocht en wat haast nergens meer verkrijgbaar was.

Dankzij een goede samenwerking met oude bekende en gerenommeerde fabrikanten die vroeger ook de collecties maakten waar Lien en vele andere adviseuses mee werkten, zijn wij er in geslaagd een prachtige uitgebreide collectie op de markt te brengen in de zo gemiste kwaliteit. Van dekbed tot vaatdoek, van badlaken tot dekbedovertrek, van tafellaken tot stofdoek; stap voor stap is er inmiddels een zeer uitgebreide collectie ontwikkelt voor elke ruimte in huis! Zelfs maatwerk is mogelijk; geen tafel te klein, geen matras te groot!

Lien's Linnen is in 2003 dus klein begonnen en uitgegroeid tot een mooi bedrijf dat tot ver buiten de Nederlandse grenzen haar klanten bedient. Ook werken wij veel samen met interieurarchitecten voor de aankleding van een woning, 2e woning, vakantiewoningen en grootschaligere projecten, in zowel Nederland als in het buitenland, denk aan Italië, Mallorca, Ibiza, Portugal, etc.

Ons team adviseert en informeert u graag over onze mooie collecties. U bent dan ook van harte uitgenodigd om verder te kijken in onze online winkel. Wilt u graag een bezoek brengen in Zutphen, om de stoffen, kleuren en (heel belangrijk) de kwaliteit te zien en voelen? Dat kan natuurlijk ook! U zou een eventueel bezoek aan ons wellicht kunnen combineren met een dagje uit naar onze mooie Hanzestad of met een bezoek aan de prachtige musea in de buurt, zoals het Museum MORE in Gorssel of het Museum MORE in het prachtige kasteel Ruurlo, in Ruurlo of de Zutphense musea in het Hof van Heeckeren.

Hiervoor werken wij op afspraak, zodat wij er zeker van zijn dat wij voldoende tijd hebben om u goed van dienst te zijn. Bel, mail of chat met ons om een eventuele afspraak te maken. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en zonder extra kosten.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact op; wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer (0575) 51 18 17 (vanuit het buitenland 00 31 575 51 18 17) of via e-mail op [email protected].

Met hartelijke groet,

het team van Lien's Linnen