Over ons

Lien's Linnen is in 2003 door oud - Walra adviseuse Lien Welmers opgestart. Vele oud-klanten bleven haar benaderen voor linnengoed van (uiteraard) topkwaliteit, te vergelijken met wat zij en oud-collega adviseuses altijd hadden verkocht en wat haast nergens meer verkrijgbaar was.

Dankzij een goede samenwerking met oude bekende en gerenommeerde fabrikanten die vroeger ook de collecties maakten waar Lien en vele andere adviseuses mee werkten, zijn wij er in geslaagd een prachtige uitgebreide collectie op de markt te brengen in de zo gemiste kwaliteit. Van dekbed tot vaatdoek, van badlaken tot dekbedovertrek, van tafellaken tot stofdoek; stap voor stap is er inmiddels een zeer uitgebreide collectie ontwikkelt voor elke ruimte in huis! Zelfs maatwerk is mogelijk; geen tafel te klein, geen matras te groot!

Lien's Linnen is in 2003 dus klein begonnen en uitgegroeid tot een mooi bedrijf. Samen met adviseuses verspreid over Nederland, wordt het hele land bedient.

Ons team adviseert en informeert u graag over onze mooie collecties. U bent dan ook van harte uitgenodigd om verder te kijken in onze online winkel. Wilt u graag, net als vroeger, een bezoek bij u aan huis of zelf een bezoek brengen in Zutphen, om de stoffen, kleuren en (heel belangrijk) de kwaliteit te zien en voelen? Dat kan natuurlijk ook! Bel of mailt u ons dan om een afspraak te maken. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en zonder extra kosten.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact op; wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer (0575) 51 18 17 (vanuit het buitenland 00 31 575 51 18 17) of via e-mail op info@lienslinnenwinkel.nl.

Met hartelijke groet,

het team van Lien's Linnen