Betaalmethoden


Kunt u het winkelwagentje niet vinden?

Klikt u dan hier: https://www.lienslinnenwinkel.nl/cart/

U heeft bij ons meerdere, veilige, betaalmogelijkheden. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Ideal, AfterPay, Bancontact / Mister Cash, KBC, Belfius, Sofort Banking, Giropay, ING HomePay, creditcard of PayPal
U kunt snel, safe en simpel betalen met iDeal voor Nederlandse klanten, voor Belgische klanten hebben wij Bancontact / Mister Cash, KBC, Belfius, Giropay en ING HomePay en voor onze Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse, Poolse, Italiaanse en Spaanse klanten Sofort Banking; de meest gebruikte en gemakkelijke manieren om te betalen. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden. 


AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)

Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met AfterPay.
AfterPay voert voor LiensLinnenwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

Paypal of creditcard
Uiteraard kunt u ook via Paypal of creditcard betalen, dit werkt even snel als Ideal en is ook volkomen veilig. Aan het betalen via PayPal zijn wel kosten verbonden. Dit is 3,4% van de het totale bestelbedrag en wordt automatisch in rekening gebracht tijdens het afronden van uw bestelling en betaling.

Vooruituitbetaling
Daarnaast kunt u het bedrag ook overmaken op rekeningnummer NL39ABNA0442038461 van Lien’s Linnen in Zutphen, Nederland onder vermelding van uw naam, ordernummer en/of factuurnummer
• Vooruitbetalen is veilig
• Houdt u rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

Bij een vooruitbetaling maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt, na het plaatsen van uw bestelling, direct een bevestiging per e-mail van uw bestelling, het totaalbedrag dat voldaan dient te worden en de betalingsgegevens. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling meestal dezelfde werkdag of de eerste daarop volgende nog verstuurd (m.u.v. maatwerk artikelen of artikelen met een langere levertijd).

Let op: Indien u kiest voor vooruitbetalen, dan worden producten die voorradig zijn bij lienslinnenwinkel.nl 5 werkdagen voor u gereserveerd. Indien het totaalbedrag niet binnen deze periode bij lienslinnenwinkel.nl ontvangen is, komen de gereserveerde producten weer ter beschikking voor andere klanten. 

Rembours
U kunt er ook voor kiezen de bestelling contant te betalen aan de bezorger van DHL (mits u in Nederland woont). U dient het volledige bedrag contant en gepast te betalen aan de bezorger en ontvangt direct bij betalen een bewijs van betaling. Vanwege vervelende ervaringen in het verleden zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten voor de rembourszending vooraf door u te laten voldoen.

Spaarsysteem
Heeft u interesse in ons spaarsysteem, dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen.