Stoffen of kleuren in het echt zien?

Heeft u een mooi dekbedovertrek gezien, maar twijfelt u of de kleur wel de kleur is die u zoekt? Heeft u meerdere tafellakens in onze webwinkel gezien en zou u ze ook graag bij u servies willen zien om de juiste keuze te kunnen maken? Of wilt u graag ervaren hoe dik onze handdoeken aanvoelen na het wassen?

Dit kan door ons in Zutphen te bezoeken, zodat u onze stoffen in het echt kunt zien én heel belangrijk kunt voelen; alleen dan kunt u zelf ervaren over welke mooie kwaliteiten wij het hebben. Wellicht kunt u het bezoek combineren met een dagje uit naar onze mooie Hanzestad of met een bezoek aan de prachtige musea in de buurt, zoals het Museum MORE in Gorssel of het Museum MORE in het prachtige kasteel Ruurlo, in Ruurlo of de Zutphense musea in het Hof van Heeckeren.

Hiervoor werken wij op afspraak, zodat wij er zeker van zijn dat wij u op dat moment kunnen ontvangen en wij voldoende tijd hebben om u goed van dienst te zijn. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en zijn hier geen kosten aan verbonden. Gaat het om een groot project of om meerdere bad- en slaapkamers en is een uitgebreid advies ter plaatse gewenst, neemt u dan even telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook is het mogelijk om staaltjes toegestuurd te krijgen van bijvoorbeeld ons tafellinnen, ons bedlinnen, of van de badmatten van Rhomtuft, zodat u de kleuren beter kunt beoordelen en de kwaliteit kunt voelen.

Wilt u van één van deze mogelijkheden gebruik maken, dan horen wij dit graag!

U kunt hiervoor het beste even telefonisch of via de chatfunctie contact met ons opnemen. Ook voor het maken van een afspraak is dit prettig, zodat wij samen onze agenda's naast elkaar kunnen leggen. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer +31 575 51 18 17. U mag natuurlijk ook een mail sturen, dit kan naar [email protected]