Stoffen of kleuren in het echt zien?


Heeft u een mooi dekbedovertrek gezien, maar twijfelt u of de kleur wel de kleur is die u zoekt? Heeft u meerdere tafellakens in onze webwinkel gezien en zou u ze ook graag bij u servies willen zien om de juiste keuze te kunnen maken? Of wilt u graag ervaren hoe dik onze handdoeken aanvoelen na het wassen? Dit kan allemaal en is geen enkel probleem!

Wij bieden u graag de service om bij u aan huis te komen, zodat u onze stoffen in het echt kunt zien én heel belangrijk kunt voelen; alleen dan kunt u zelf ervaren over welke mooie kwaliteiten wij het hebben.

Heeft u geen behoefte aan bezoek aan huis, dan kunt u ons ook in Zutphen bezoeken. Wellicht kunt u het bezoek combineren met een dagje uit naar onze mooie Hanzestad of met een bezoek aan de prachtige musea in de buurt, zoals het Museum MORE in Gorssel of het Museum MORE in het prachtige kasteel Ruurlo, in Ruurlo of de Zutphense musea in het Hof van Heeckeren.
Voor beide opties werken wij op afspraak, zodat wij er zeker van zijn dat wij u op dat moment kunnen ontvangen en wij voldoende tijd hebben om u goed van dienst te zijn. Uiteraard zijn beide opties geheel vrijblijvend en zijn hier geen kosten aan verbonden.

Ook is het mogelijk om staaltjes toegestuurd te krijgen van bijvoorbeeld ons tafellinnen of ons bad- of bedlinnen, zodat u de kleuren beter kunt beoordelen en de kwaliteit kunt voelen.

Wilt u van één van deze mogelijkheden gebruik maken, dan horen wij dit graag!

U kunt hiervoor het beste even telefonisch of via de chatfunctie contact met ons opnemen. Ook voor het maken van een afspraak is dit prettig, zodat wij samen onze agenda's naast elkaar kunnen leggen. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer (0575) 51 18 17. U mag natuurlijk ook een mail sturen, dit kan naar [email protected]