Le Jacquard Français 100% linnen badgoed Lula sand - sable

Le Jacquard Français
€ 12,10 Incl. btw
Levertijd: 1-2 werkdagen
Artikelnummer:
26284
EAN code:
3660269262846

Het zachte en goed absorberende 100% linnen badgoed Lula uit de collectie van Le Jacquard Français is een welkome aanvulling in ons assortiment!

De collectie Lula is gemaakt van 100% linnen en combineert de geometrische structuur van de honingraat met het classicisme van een op medaillons geïnspireerd motief.

Een zeer zachte honingraat met uniek absorptievermogen dankzij de honingraat en de buitengewone eigenschappen van vlas dat een snelle droging en lichtheid garandeert. De kwaliteit van Master of Linen gecertificeerde linnen gecombineerd met de knowhow van Le Jacquard Français maakt Lula tot een hoge kwaliteit badlinnen. De weefladder aan beide uiteinden van de handdoeken en badlakens die getuigt van de finesse van het weven.

Uiteraard kan deze mooie linnen kwaliteit gewassen worden op 60 graden. 

Verkrijgbaar in waslappen, gastendoekjes, handdoeken, douchelakens en badlakens.

Opmerking: De echte kleuren kunnen iets afwijken van de kleuren die u op uw scherm ziet.

 

Kwaliteit: 100% linnen, Master of Linens

Franzis-Paula Maas Geplaatst op 12 Juni 2021 at 13:25

Wat een prachtig product. Voor onze nieuwe badkamer een half jaar geleden gekocht. Je droogt je er prima me af, handdoek neemt veel vocht op en droogt ook verrassend snel. weer op.Wij missen de dikke katoenen handdoeken helemaal niet. Voordeel ook: deze handdoeken passen allemaal in een la, nemen zoveel minder ruimte in. Strijken is niet nodig, even de droge handdoeken gladstrijken met je handen is voldoende.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen