Texeler 4-seizoenen 100% lamswol dekbed Texeler Wonderwool Care,

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Texeler
€ 298,00 Incl. btw
Levertijd: verzending ± 2-3 werkdagen

Het Wonderwool Care dekbed is een wasbaar dekbed met de natuurlijke eigenschappen van 100% lamswol. De zachte perkal tijk en de zachte Texelse lamswol zijn speciaal behandeld. Zo blijft het dekbed na elke wasbeurt (op wolprogramma max. 40 graden) in topvorm.

De dekbedden zijn zo gestikt dat de vulling tijdens het wassen niet verschuift. Ook de Wonder Care heeft de hoge kwaliteit die je van Texeler® dekbed verwacht. Dat betekent veel ventilatie en een comfortabele warmte- en vochtregulering. Heerlijk slapen onder een volumineus en luchtig dekbed!

Het dekbed bestaat uit twee delen:

* Het zomerdeel met een 100% Texelse lamswollen vulling van 250 gr/m²;
* Het voor- en najaarsdeel met een 100% Texelse lamswollen vulling van 450 gr/m².

De twee delen zijn eenvoudig aan elkaar te ritsen. Zo stelt u gemakkelijk een comfortabel winterdekbed samen, met een totale vulling van 700 gr/m².

Ook voor kinderen is een wasbaar dekbed ideaal. Een vlek is immers zo gemaakt. Stop het dekbed even in de wasmachine en het is weer als nieuw. 

Onderhoud en reiniging
Texelse schapenwol bevat van nature lanoline (wolvet) en is hierdoor vuil- en vlekafstotend. Geregeld uw Texeler® dekbed luchten is vaak al voldoende. Mocht u uw product toch willen wassen, dan kan dit  (laten wassen) op een wolwasprogramma van maximaal 40 graden.

Selectie van wol
Alleen de beste wol is goed genoeg voor Texeler®. Daarom gebruiken wij uitsluitend lang kroezende Texelse schapenwol met de juiste vezeldikte.

Vezelvrij en milieuvriendelijk
De katoenen of satijnen tijk (hoes) wordt zo dicht geweven dat wolvezels op hun plaats blijven en niet kunnen ontsnappen. De tijk is bovendien milieuvriendelijk en getest volgens de internationale ÖkoTex Standard 100.

Ademende wol
De unieke wolkwaliteit en de zorg die Texeler besteden aan het uitkammen van wolvezels, zorgen voor een ademend luchtlaagje in de wol. De wol neemt hierdoor direct je lichaamstemperatuur aan en kan tot wel 35% lichaamsvocht opnemen.

Kwaliteit: Deze dekbedden zijn gevuld met 100% zuiver lamswol. Omhuld met een 100% hoogwaardige edelsatijnen tijk.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.