Mirabel Slabbinck Canina in katoen satijn kwaliteit, Belladonna 600TC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Mirabel Slabbinck
€ 376,00 Incl. btw
Levertijd: maatwerk, uw bestelling wordt ± 18 maart 2022 verzonden

De Canina van Mirabel Slabbinck oogt klassiek en tijdloos en voelt zich thuis in elk interieur, strak en traditioneel. Zelf samen te stellen in de kleurencombinatie die het beste past in jouw slaapkamer. Je kunt kiezen uit een tweetal kleuren stof, waarvan de samenkomst wordt afgewerkt met een mooi lint naar jouw keuze. Hou je het liever rustig, dan kun je ook kiezen om met 1 kleur stof te werken.

Dit dessin wordt gemaakt van 100% Egyptisch gekamd katoen of katoen satijn. U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn wordt gewerkt.  De bijpassende kussensloop is afgewerkt met rondom volant. Ook zijn bijpassende hoeslakens van hetzelfde 100% Egyptisch gekamd katoen satijn verkrijgbaar. Deze kunt u terugvinden bij "Hoeslakens Mirabel Slabbinck satijn". U bevindt zich nu in het ontwerp waar met het 100% Egyptisch gekamd katoen satijn, 600TC wordt gewerkt. 

De kleurcombinatie, zoals die op de eerste afbeelding wordt weergegeven, is de kleur van het overtrek 91-10 (middenin) en de kleur stof van de kaderrand is 11-96 (kleur uit de 300TC lijn, die gecombineerd kunnen worden), afgewerkt met geribt lint 326. Wilt u graag uni kussenslopen bij dit dessin bestellen, dan kunt u deze vinden bij uni Belladonna van Mirabel Slabbinck. De uitgebreide technische tekening op afbeelding 5 laat zien hoe Mirabel Slabbinck het ontwerp bedoelt heeft.

De dekbedovertrekken worden standaard afgewerkt met een flessenhals. De prijzen zoals deze genoemd zijn, zijn losse prijzen voor een dekbedovertrek zonder sloop / slopen. Wilt u graag een dekbedovertrekset bestellen, dan dient u én een dekbedovertrek te bestellen én apart 1, 2 of meerdere slopen, afhankelijk van het aantal slopen dat u zelf wenst.

Alle ontwerpen uit de collectie van Mirabel worden speciaal voor u op maat gemaakt (maatwerk).

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren zoals deze op een beeldscherm worden weergegeven. Mocht u hulp nodig hebben met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren, of wenst u graag enkele kleurstaaltjes te ontvangen van de stoffen en de linten, email of bel ons dan gerust. Wij helpen u graag!

Kwaliteit: 100% Egyptisch gekamd katoen satijn 600TC
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen